Mit barns institution bruger Famly, men jeg har ikke modtaget et login?

Du skal som udgangspunkt tage fat i din institution og bede dem om at give dig login til Famly. Hvis du har andre børn på Famly i forvejen, så er det vigtigt, at de giver dig login på den samme email, som du allerede bruger til Famly. Hvis din partner har modtaget et login til Famly, har de også mulighed for at oprette dig. Det kan i læse mere om her.

Jeg har mere end et barn i en institution, hvordan får jeg samlet dem begge på et login?

Det er nemt at få adgang til flere børn i Famly via samme login.

Du skal kontakte dit barns institution, og bede dem om at oprette dig som forælder på dit barns profil.

Idet du allerede er tilknyttet dit ene barn på Famly, så er det vigtigt, at du bliver oprettet med den samme email for, at kunne se begge børn fra samme login. Læs mere her.

Jeg har fået oprettet en kontakt på mit barns profil, med en forkert email. Hvordan ændrer jeg den?

Kontaktpersoner har ikke mulighed for at fjerne logins eller ændre emailadresser for andre kontaktpersoner i Famly.

Du skal derfor tage kontakt til institutionen, da de har de nødvendige rettigheder til at ændre logins og emails i Famly.

Kan jeg hente alle billederne af mit barn ned på en gang?

Der er ikke nogen nem måde, at downloade billeder på lige nu. Det skyldes, at der har været stor diskussion omkring, hvor nemt det skulle være at downloade, da der kan være andre børn på billederne. Vi anbefaler, at billederne bliver i Famly. Du vil også beholde dit login til Famly efter dit barn er gået ud. Du kan så finde dem ved at logge ind på Famly, trykke på det lille hoved i øverste højre hjørne og så på menupunktet "Udmeldte Børn". Læs evt. mere her.

Billederne på mit barns profil er forsvundet?

Du kan finde dit barns gamle profil, med billederne, ved at logge ind på Famly, trykke på det lille hoved i øverste højre hjørne og så på menupunktet "Udmeldte Børn".

Kan jeg slå mails fra Famly fra?

Du kan slå nogle mails fra Famly fra. Du ændrer i dine notifikationsindstillinger i Famly sådan her:

1) Log ind i Famly

2) Tryk på den lille cirkel med hovedet øverst til højre

3) Tryk på "Dine Indstillinger"

4) Her kan du i fanen med globussen rette dine indstillinger.

Se mere om notifikationsindstillinger her.