Dit barn kan forsvinde fra din Famly oversigt af flere forskellige grunde. Herunder finder du de mest almindelige grunde, og hvordan du får dit barn tilbage på din profil.

Dit barn er blevet udmeldt.

Du kan hurtigt finde ud af om dit barn ved en fejl er blevet udmeldt.

• Klik på dit navn i øverste højre hjørne
  • Kig efter punktet 'Udmeldte Børn'

Hvis dit barn er blevet udmeldt, vil du kunne finde dets profil herunder. Er dit barn blevet udmeldt ved en fejl, skal du tage kontakt til barnets institution for at få det genoprettet. Famly genopretter af sikkerhedsmæssige årsager ikke profiler.

Dit login er blevet fjernet

Hvis du har mistet adgangen til dit barns profil, men du ikke har menupunktet 'Udmeldte børn' kan det være at du har mistet dit login.

Logins kan blive fjernet af forskellige årsager, det typiske er at der ved ændringen af en email adresse, ikke er tildelt login igen. For at få tildelt et nyt login, kan du rette henvendelse til personalet i dit barns institution, eller få en anden kontakt med forælder login til at tildele et til dig. Famly tildeler af sikkerhedsmæssige ikke logins.