• Klik ind på barnets stamkort
  • Tryk på fanen ‘Kontakter
  • Klik på den kontaktperson blandt dem, der allerede er oprettet, som du gerne vil tildele et login
  • Tryk på knappen ‘Giv login’ i højre side af skærmen
  • Giv den valgte kontaktperson fuld eller begrænset adgang ved at vælge den passende rolle - ‘Forælder’, ‘Familie’, ‘Henter’Du kan læse, hvad hver rolle giver adgang til.
  • Afslut ved at trykke på ‘Send invitation’ knappen

Husk at tilføje en e-mail til kontaktpersonen, inden du sender invitationen. Ellers vil de ikke få besked om, at de har fået login.