Oversigt

• Hvordan tildeler jeg en forælder adgang til et barns profil?
  • Hvordan modtager jeg privatbeskeder fra forældrene på en stue?
  • Hvordan retter man en email adresse på en kontakt?
  • Hvordan udmelder jeg et barn fra institutionen?
  • Hvordan flytter jeg et barn fra en stue til en anden?
  • Hvordan sætter jeg vores check ind skærm op?
  • ... og hvor finder jeg koden til vores check-in skærm?
  • Hvordan ændrer jeg farve og tilføjer et billede til mine stuer på check ind skærmen?

Hvordan tildeler jeg en forælder adgang til et barns profil?

For at en forælder har adgang til et barns profil, skal de oprettes som en kontakt inde på barnets profil. Vær opmærksom på, at de også skal have et aktivt login. Man kan se om de har et aktivt login, ved at kigge i øverste højre hjørne på kontakten. Hvis der står ‘Giv login’, er loginet ikke aktivt. Læs mere om logins her.

Hvordan modtager jeg privatbeskeder fra forældrene på en stue?

For at få adgang til den fælles indbakke for en stue, skal man markere den som en favoritstue. Du kan læse mere om favoritstuer her.

Hvordan retter man en email adresse på en kontakt?

For at rette en email adresse på en kontakt, skal du bevæge dig ind på barnets profil, og vælge fanen ‘Kontakter’. Herefter kan du klikke på ‘Ret’ og ændre deres email adresse. Husk at tildele dem et nyt aktivt login i øverste højre hjørne.

Hvordan udmelder jeg et barn fra institutionen?

• Log ind i Famly
  • Klik på den stue barnet er registreret i
  • Vælg barnet i oversigten og tryk på ‘Profil’ i menubaren til højre
  • Klik på Fanen 'Om'
  • Scroll ned og find sektionen ‘Registrering’
  • Klik på ‘Udmeld barn’
  • Vælg udmeldesdatoen dvs. den sidste dag barnet er i institutionen ved at trykke på ‘Dato’ feltet. En lille kalender vil komme frem og deri skal du vælge den rette dato.
  • Tryk ‘Gem ændringer’
  • Barnet vil blive slettet fra Famly efter den registrerede udmeldelsesdato.

Læs mere om at udmelde et barn her.

Hvordan flytter jeg et barn fra en stue til en anden?

For at flytte et barn fra en stue til en ny, skal du klikke dig ind på stuen du ønsker at flytte barnet til. Herefter kan du vælge ‘Tilføj børn’ og ‘Flyt børn fra andre stuer’. Klik ind på stuen du vil flytte barnet fra, klik på barnet, og vælg ‘Tilføj’.

Hvordan ser jeg hvad der er svaret på mine ferietilbagemeldinger?

Du kan se hvad forældrene har svaret på dine ferietilbagemeldinger i appen ‘Fremmøderapport’.

Hvordan sætter jeg vores check ind skærm op?

Klik her, hvis i benytter en iPad

Klik her, hvis i benytter en Android tablet

Klik her, hvis i benytter en computer med touch skærm

Hvor finder jeg koden til vores check-in skærm?

Du kan finde koden til check-ind skærmen ved at logge på Famly, og herefter vælge ‘Apps -> Check ind/ud’

Læs mere om check ind og ud skærmen her.

Hvordan ændrer jeg farve, og tilføjer et billede til mine stuer på check ind skærmen?

Det kan du gøre under ‘Indstillinger -> Stuer’ Du kan se en oversigt over hvad der ellers er af stueindstillinger, ved at klikke her.