Familierollen giver kun adgang til at se de opslag og billeder som institutionen slår op. Hvis du ønsker at en ‘Familie’ kontakt skal have adgang til dit barns profil, skal du ændre rollen fra ‘Familie’ til ‘Forælder’.

OBS:

Hvis du ændrer en familierolle til en forælderrolle, vil kontakten få adgang til alt på dit barns profil. Dette betyder også privatbeskeder og oplysninger på barnet.

Du kan ændre rollen ved at følge nedenstående guide:

• Log ind på din Famly konto
  • Vælg dit barn i menuen
  • Vælg 'Kontakter' i toppen
  • Vælg den ‘Familie’ kontakt du ønsker at ændre
  • Klik på 'Rolle: Familie'
  • Vælg 'Rolle: Forælder' og tryk 'Gem ændringer'.

Kontakten vil nu have adgang til dit barns profil, og de billeder barnet er blevet tagget i.
Hvis du ønsker at ændre en rolle fra ‘Forælder’ til ‘Familie’, skal du kontakte personalet i institutionen, som vil kunne hjælpe dig.