Efter dit barn er blevet udmeldt fra sin institution, vil du stadig have adgang til dit barns gamle profil.

Du finder dit barns profil således:

  • Log ind på din Famly konto
  • Klik på dit navn i øverste højre side af skærmen.
  • Vælg 'Udmeldte børn'
  • Du kan nu vælge dit barns gamle profil.

Din adgang til dit barns profil vil ikke forsvinde, og du kan derfor altid logge ind for at finde dit barns gamle profil.

Hvis du ikke har adgang til dit barns profil, og du ikke kan finde det under udmeldte børn, så kontakt din institution. Din institution har mulighed for at se om du stadig har et login til dit barn, eller om det er blevet fjernet.

Did this answer your question?