I Famly har du mulighed for nemt og hurtigt at organisere dine privatbeskeder så din indbakke ikke bliver for rodet.

Start med at klikke på ikonet, vist herunder, i øverste højre hjørne, for at komme ind til dine privatbeskeder.

Sådan arkiverer du en samtale

• Vælg samtalen i menuen til venstre
  • Tryk 'Arkiver Samtale'

Når du arkiverer en samtale vil du kunne finde den igen, ved at vælge 'arkiv' øverst i listen til venstre.

Sådan gendanner du en samtale

• Vælg 'Arkiv' i toppen af menuen til venstre
  • Vælg samtalen i menuen til venstre
  • Tryk 'Gendan Samtale'
  • Samtalen vil nu være ude i indbakken igen

Slet en meddelelse

Du har mulighed for at slette en meddelelse hvis du fortryder den. Når du sletter en meddelelse, vil den både forsvinde fra din og modtagerens samtale. Hvis du sletter den med det samme, vil modtageren derfor ikke have mulighed for at se den. Du har kun mulighed for at slette dine egne beskeder.

• Klik på samtalen du ønsker at slette din besked i
  • Tryk 'Ret'
  • Marker ved at bruge boblerne i siden hvilke meddelelser du ønsker at slette
  • Tryk 'Slet Valgte'
  • OBS: Når du har slettet meddelelser er det ikke muligt at gendanne dem.