Hvis du finder et opslag særligt vigtigt, og ønsker at gemme det, har du i Famly muligheden for nemt at bogmærke det.

OBS: Indtil videre er det kun gennem web versionen det er muligt at gemme et bogmærke. Det vil være tilgængeligt på på tablets og iPhone/Android snarest.

• Vælg 'Nyheder'
  • I højre hjørne af opslaget er en stjerne. Vælg denne, hvis du ønsker at gemme opslaget.

Sådan finder du dine gemte opslag.

• Vælg 'Nyheder'
  • I toppen af siden står der 'Mine nyheder'. Klik her og vælg 'Bookmarked'
  • Du vil nu se dine gemte opslag
  • Klikker du på stjernen igen, vil du fjerne opslaget fra dine gemte opslag.