For at opsætte din computer med touchskærm til Famlys check-ind/ud system, skal du starte med at downloade Google Chrome. Har du allerede Google Chrome installeret, kan du springe til videre til næste afsnit.

• Start med at åbne Internet Explorer
  • Skriv 'Google Chrome' i adresselinjen i adresselinjen og tryk Enter
  • Tryk 'Download now'
  • Tryk 'Download'
  • Fjern fluebenet fra den nederste boks og tryk 'Accepter og Installér'
  • Efter Google Chrome er blevet installeret, luk Internet Explorer ned, og åben Google Chrome.

Sådan laver du en genvej på dit skrivebord

• Åben Google Chrome og gå til c.famly.co
  • Log ind med adgangskoden som du finder i Famly under 'Apps -> Check-Ind/Ud'
  • Efter du er logget ind på Check-ind/ud siden, er det sidste trin at gemme det som en genvej på dit skrivebord.
  • Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne
  • Vælg 'Flere Værktøjer'
  • Vælg 'Føj til skrivebord'
  • Tryk ' Udfør'

Du vil nu have oprettet en genvej til Check-ind/ud siden på skrivebordet. Når du vil starte Check-ind/ud app'en op, kan du bare trykke på genvejen. Du behøver ikke bruge en kode for at åbne den.

Skriv endelig til os hvis du har problemer med at sætte check-ind/ud op på din computer m. touchskærm, så hjælper vi gerne.