I Famly har du mulighed for at tilføje 'Noter' på et barn, med et vedhæftet dokument.

Du finder muligheden på barnets stamkort, under 'Noter'.

Når du klikker ind på 'Noter' får du mulighed for at oprette en ny note.

Når du klikker 'Ny note' får du muligheden op for at skrive en ny note, og du kan vælge hvorvidt noten skal være 'Synlig for forældrene' og om den indeholder 'Følsom Information'.
Hvis du sætter flueben i 'Følsom', vil noten kun kunne ses af det personale, der har adgang til at kunne se følsom information på børnene.
Forældrene vil kunne se alle noter man sætter 'Synlig for forældre', også selv om de er følsomme.

Du har også mulighed for at tilføje filer til en note, såsom forskellige formularer, pdf'er og billeder.

Efter du har trykket 'Tilføj Note' vil noten komme ned og ligge sammen med de andre noter, der evt. måtte ligge på barnet. Noterne bliver arrangeret kronologisk.