I Famly er der to forskellige typer familielogins.

Det ene vil kun give adgang til nyhedsopslag, mens det andet vil give adgang til nyhedsopslag, check ind/ud tider, og sovetider.

Du vælger hvilken type det skal være, når du tildeler loginet.

• Gå ind på dit barns profil
  • Vælg fanen 'Kontakter' i toppen
  • Vælg den kontakt du ønsker at tildele et login
  • Tryk 'Giv login'
  • Vælg hvilken type af login du vil tildele. Hvis du ønsker at give adgang til dit barns check ind/ud tider, skal du huske at sætte hak i 'Kan se sovetider og check ind/ud information'.
  • Tryk 'Gem Ændringer'.

Hvis man gerne vil tildele muligheden til en allerede eksisterende kontakt, skal man blot trykke på 'Rolle: Familie', og sætte hak i boksen.