Kære skoleledere i Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.

Vi er nu klar til at byde jer velkommen til Famly - jeres nye kommunikations- og registreringsværktøj.

Famly kan rigtig mange ting, som vi nok skal hjælpe jer med at gøre brug af. Inden vi kigger på mulighederne i Famly og den daglige brug, så skal vi have færdiggjort opsætningen, og til det har vi brug for jeres hjælp.

Adgang til Famly

I Famly, får hver bruger (personale og forældre) personlig adgang. Det giver mulighed for, at I kan styre, hvem der har adgang til se og ændre forskellige ting i Famly. Det er fra Skoleforeningens side blevet besluttet, hvilke adgangstilladelser, der er knyttet til hver medarbejderrolle - det er dem, som vi gerne vil have jeres hjælp til at oprette.

Tirsdag d. 2. juli får du tildelt adgang til Famly.
Du får tilsendt en email på din "@skoleforeningen.org" adresse, hvor du skal klikke på et linket for at oprette din personlige adgangskode. Husk at tjekke din spam/reklame-indbakke i din mail. Når det er gjort, kan du logge på Famly (Detaljeret gennemgang).

Ændring af sprog

1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne
  2. Klik på 'Dine Indstillinger'
  3. Find boksen 'Sprog' og ændr til 'Dansk'
  4. Klik 'Gem profil' nederst på siden

Opsætning af roller og personale

Når du er logget ind i Famly, skal du klikke på 'Indstillinger' i menuen til venstre og klikke i boksen 'Personale'. På denne side vil personalet blive vist, når de er oprettet i Famly - det kommer vi til senere.

Øverst på siden, klikker du på 'Roller'. Derefter klikker du på 'Ny rolle' ude til højre.

I boksen, der vises, indtaster du rollen på den medarbejdertype, som du ønsker at oprette. Du skal derefter klikke på hver overskrift for at folde tilladelserne ud og sætte flueben i boksene. Husk at klikke 'Opret', når du er færdig.
Nedenfor vises hvilke roller du skal sætte op.

Nu skal du oprette personalerollerne og sætte flueben ud for de bokse, der passer til oplysningerne herunder:

Direkte link til de roller og tilhørende tilladelser, der skal oprettes og gemmes:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12RRsb8SSghOhl2JGU4E1vzdNVGZUrsY0wrO3o3XDdDM/edit?usp=sharing (Klik på linket for at få adgang til oversigten)

Sådan ændrer du en rolle

Hvis du har oprettet en rolle forkert, så kan du ændre den ved at klikke på de tre prikker (···) til højre ud for hver rolle. Herefter klikker man 'Ret' og rollen kan nu ændres.

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til support@famly.dk