Hvis du har glemt din adgangskode eller ønsker at ændre den, kan du nulstille den og derefter oprette en ny.

Du kan enten trykke på knappen herunder eller følge nedenstående vejledning.

Vejledning

Gå til loginsiden, som du plejer, når du skal ind i Famly. Du må ikke være logget ind på Famly.

• Tryk på cirklen ‘Tilføj konto’.
  • Nederst vil der stå ‘Glemt adgangskode?’. Klik på det.
  • Indtast den e-mail, som du normalt bruger til at logge på Famly med
  • Tryk på den grønne ‘Nulstil adgangskode’-knap:

Du vil modtage en e-mail fra Famly med et link. Vær opmærksom på, at emails fra Famly kan ende i din emailkontos spamfilter.

• Gå ind i mailen og tryk på linket ‘Klik her for at nulstille din adgangskode
    OBS: Hvis linket i e-mailen mod forventning ikke virker, skal du kopiere det fra adresselinjen og prøve i en anden browser (f.eks. Google Chrome eller Firefox).
  • En ny side åbner
  • Skriv din nye adgangskode og gentag den for at bekræfte den
  • Tryk på ‘Gem’
  • Nu har du ændret din adgangskode og du vil modtage en mailbekræftelse på, at den er blevet ændret