Når du skal logge på Famly platformen, har du flere muligheder; computer, iPad eller tablet, eller smartphone.
På computeren åbner du internettet og går ind på famly.co og trykker derefter log ind i øverste højre hjørne. Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser.

På iPad, tablet og smartphone kan du downloade en app. Hvis du bruger et Apple produkt, f.eks. iPad eller iPhone, skal du åbne App Store og søge på Famly.

Hvis du bruger en tablet eller telefon, der kører på Android, skal du åbne Google Play og søge på Famly.

Kig efter dette logo: