Før du kan logge på Famly skal du oprette en personlig adgangskode.

Det gør du via den email vi sender til dig, når du bliver oprettet i Famly.

• Åben mailen og klik på det link, hvor der står, at du skal ‘oprette din adgangskode
  • En ny skærm åbner, hvor du kan oprette dit password. Adgangskoden skal indeholde mindst seks tegn og mindst ét tal
  • Nu er du klar til at logge ind på Famly med din emailadresse og din
    nyoprettede personlige adgangskode.