Famly's check ind/ud skærm gør, at forældrene selv kan checke deres barn ind, når de afleverer barnet om morgenen og checke det ud, når barnet hentes om eftermiddagen.

Indhold

• Funktioner
  • Opsætning

Sådan her vil en check in/ud skærm se ud:

Navnet på jeres institution står øverst og nedenunder er stuerne i jeres institution listet. Når forældrene kommer om morgenen, vælger de den stue, deres barn går på og finder deres barn.

Eksempel

Lad os sige, at vi har et barn på stuen ‘Aberne’. Vores barn er Edith. Vi kan se, at hun ikke er tjekket ind, fordi der ikke er farve på hendes billede. Vi kan også se, at Mie er syg og at Nicoline holder fri. Det har deres forældre meldt til jer via deres Famly app.

Nu vil vi tjekke Edith ind. Vi trykker på hende og bliver spurgt, hvem der henter Edith i dag, og hvornår hun bliver hentet. Baseret på Ediths kontaktpersoner opstilles forslag til afhentere, som man kan vælge imellem. Hvis barnet eksempelvis har en legeaftale, og det derfor er en anden forælder, som henter, kan forældrene selv indtaste det ved at vælge ‘Tilføj ny’ i højre side af skærmen.

Herefter vælges et afhentningstidspunkt og der afsluttes ved at trykke på den grønne ‘Check ind’ knap.

Hvis I ikke ønsker, at forældrene skal indtaste hvornår de henter, så kan det nemt fravælges. Klik ind på en stue og tryk ind på indstillingerne for den pågældende stue ved at trykke på tandhjulet i højre hjørne:

En ny side kommer frem med detaljer omkring stuen. Gå til overskriften kaldet ‘Forældre skal angive hentetid’ og tryk på ‘Ret’ ude til højre, hvis du vil ændre om det skal være et krav, at forældrene registrerer en hentetid.

Hvis du ændrer kravet skal du trykke på den grønne knap ‘Gem ændringer’.

Forældrenes indtastninger på check ind skærmen vil blive ført over i jeres Famly system, så I har oplysningerne samlet ét sted.

Selve opsætningen

Du kan bruge en Apple iPad, en Android tablet eller en stor touchscreen computer som check-ind skærm. Vælg den type enhed du gerne vil bruge nedenfor, og du vil være klar til at bruge den inden for få minutter.

iPad

Android

Touchscreen computer