Dokument-app'en giver dig og dine kollegaer mulighed for at dele dokumenter. Det kan for eksempel være referater eller andre dokumenter, som er rare at kunne finde frem senere hen.

Du finder app'en ‘Dokumenter’ under app-sektionen i venstremenu.

Inde i app'en har du to muligheder via ikonerne øverst:

• Tilføj nyt dokument (rød ring)
  • Oprette en mappe (grøn ring)

Hvert ikon åbner en ny boks, der fortæller dig, hvad du skal gøre.
Du kan både uploade word-filer og pdf-filer.

Når du har tilføjet et dokument, men efterfølgende ønsker at flytte det til en anden mappe, så vælger du blot ikonet af en mappe med en pil på.
Du kan selvfølgelig også slette et dokument ved at trykke på skraldespanden.

Selvom ‘Dokumenter’ kan åbnes både fra computer, iPad/tablet eller smartphone, så anbefaler vi, at man bruger computeren til at lægge nye dokumenter ind i app'en.