Hvis medarbejderen allerede har en profil, kan du give personen et login til Famly.

• Klik på ‘Indstillinger’ i menuen til venstre
  • Klik på knappen 'Personale'
  • Nu kan du se medarbejderlisten
  • Tryk på ‘Giv login ud for den medarbejder du gerne til tildele et login
  • Et vindue åbnes (se billedet nedenfor)
  • Vælg den rolle du gerne vil tildele din medarbejder
  • Kig efter at den rette e-mail adresse står nederst eller indsæt e-mail adressen på medarbejderen.
  • Klik på ‘Send invitation

Info: Medarbejderen modtager en login invitation til e-mail adressen. Herfra kan medarbejderen se alle informationer og kan udføre aktiviteter på Famly, der er godkendt for den valgte rolle.