For at give et login til en forælder gøres følgende:

• Log dig ind på Famly
  • Gå til barnets stue og tryk på barnet i oversigten
  • Klik på ‘Stamkort i sidemenuen til højre
  • Vælg fanen Kontakter inde på barnets profil
  • Herunder kan du se alle barnets kontakter. Hvis der mangler en kontakt, kan du oprette den ved at klikke på ‘Opret
  • Tryk på den kontakt du gerne vil tildele et login
  • Tryk på ‘Giv login
  • Et vindue åbnes (se billedet nedenfor)
  • Vælg den rolle du gerne vil tildele kontakten, forælder-rollen. Bekræft den rolle du gerne vil tildele, ved at trykke på rollen, så der sættes et grønt flueben ud for den
  • Kig efter at den rette e-mail adresse står nederst ellers indsæt e-mail adressen på forælderen.
  • Klik på ‘Send invitation

Info: Forælderen til barnet modtager en login invitation til e-mail adressen, du har indsat eller bekræftet. Herfra kan forælderen modtage og give informationer til institutionen.