For at slette en medarbejder, gøres følgende: 

  • Vælg Indstillinger i menuen til venstre. 
  • Vælg Personale og tryk Vis
  • Vælg medarbejderen i oversigten
  • Scroll ned og find ‘Sidste dag under 'Detaljer’ 
  • Klik på Ret’ der står ud for ‘Sidste dag
  • Vælg medarbejderens sidste arbejdsdag ved at trykke på tekstfeltet Sidste dag, hvorefter en kalender kommer op. Vælg den rette dato
  •  Afslut ved at trykke på knappen ‘Gem ændringer’ 

Info: Medarbejderen slettes fra Famly efter den registrerede udmeldelsesdato/sidste arbejdsdag. 

Did this answer your question?