Det er muligt, at oprette ferieperioder, hvor du vil have at forældre melder tilbage om barnet kommer eller ej. Du vælger hele perioden og kan efterfølgende skrive noter ind på hver enkel dag eller fjerne dage i perioden. Det er vigtigt at du har husket at indtaste jeres lukke og helligdage FØR du opretter en ferieperiode.

Hvor kan jeg finde det?

Klik på ‘Apps i menuen til venstre og tryk på appen ‘Ferietilbagemelding’.

Opret en ferieperiode

• Lav en ny ferietilbagemelding ved at klikke på ‘Opret en ferieperiode
  • Indsæt alle informationer, f.eks. hvem der skal melde tilbage og hvad deadline er for tilbagemeldningen.
  • Hvis der vælges 'Bed forældre om at angive hvilke timer de kræver pasning' er det muligt for forældrene at vælge tidspunkt deres børn er i institutionen.
  • Når du har udfyldt alle felterne, tryk ‘Opret og send’
  • Modtagerne bliver informeret i en e-mail, der beskriver, at de bedes svare på det. Derudover får de automatiske påmindelser, hvis de ikke svarer.  De automatiske påmindelser kommer 14 dage, 7 dage, 3 dage, 2 dage og 1 dag før deadline. Efter deadline vil de ikke modtage flere påmindelser.

Info: I app'en 'Fremmøderapport' har du oversigt over, hvilke børn der kommer og ikke kommer. Her kan også se, hvem der ikke har svaret endnu.

Søg efter 'Fremmøderapport' for at få mere information.