Fremmøderapporten hjælper dig med at se alle børnenes fremmøde og vise, hvordan den forventes at se ud i fremtiden, så at du kan planlægge bedre. Rapporten inkluderer check ind og check ud tider, ferie- og sygedage.

Det er en app, som er relateret til en anden app kaldet ‘Ferietilbagemelding’. Det vil sige, at det er her, du kan se tilbagemeldingerne fra forældrene.

Hvor kan jeg finde det?

Klik på ‘Apps i menuen til venstre og tryk på appen ‘Fremmøderapport’:

Vælg en dag

I venstre hjørne kan du vælge en tidsperiode. Brug pilene for at hoppe en uge frem eller tilbage i tiden. Hvis du ønsker en specifik dato, kan du trykke på datoen mellem de to pile og vælge den dag, du gerne vil se fremmødet for.

Overblik over fremmødet

I højre hjørne finder du forklaringer på, hvad symbolerne, der indgår i fremmøderapporten betyder.

Rapporten giver et overblik over, hvor mange børn der blev checket ind, var syge eller på ferie for en specifik dag.

Detaljer på de enkelte børn

I oversigten er det muligt at klikke på en enkelt gruppe/stue for at få mere information om hvert enkelt barn. Du kan se, hvornår barnet er checket ind og ud, om forældrene har meldt barnet syg eller på ferie, på den specifikke dag.
Derudover er de samlede antal timer et barn har været checket ind sammenfattet i en kolonne til højre:

Rette detaljer for et barn

Hvis du vil rette detaljer på et barn klikker du ud for barnets navn den pågældende dag. En boks kommer op og du får her mulighed for enten at rette, tilføje eller fjerne en check ind/ud tid, en ferie- eller sygedag.