På Famly er det muligt at bede forældre om at tage stilling til en række tilladelser. Forældre kan svare med ‘ja’ eller ‘nej’.

Hvor kan jeg finde det?

Du finder app'en ‘Forældretilladelser’ under Apps i menuen til venstre.

• Opret et ny anmodning ved at give den en overskrift
  • Vælg modtagere, f.eks. en specifik gruppe eller et barn
  • Formuler dit spørgsmål, så det kan besvares med ja/nej, f.eks. "Må køre med bussen?"
  • Tilføj eventuelt en uddybende beskrivelse, så det er helt klart, hvad du spørger om tilladelse til.
  • Klik på ‘Opret

Tilladelsen vil efterfølgende blive synlig for forældrene inde på barnets profil under sektionen ‘Tilladelser’. Her kan de give deres tilladelser.

Info: I app'en 'Lister' kan du få en liste over svarene fra forældrene. Listen kan du gemme f.eks. som PDF og printe.