For at opsætte en android tablet til check-ind app'en gøres følgende:

• Gå på nettet med din tablet (f.eks. med Google Chrome browser)
  • Gå ind på adressen c.famly.co og klik på enter-knappen
  • App'en åbnes og du vil blive mødt med siden nedenfor:

Inden du logger ind

Vi anbefaler, at du tilføjer side til din tablets startskærm, så den er nem at finde fremover. Det gøres på følgende måde:

• Klik på ikonet i øverste højre hjørne, der udgør tre cirkler oven på hinanden (alternativt kan du trykke på ‘mere’ ved siden af ‘bogmærker’)
  • Vælg ‘Tilføj genvej til startskærmen
  • Et lille vindue åbnes. Du kan ændre navnet, hvis du vil
  • Klik på ‘Tilføj

Aktivér check ind/ud skærmen ved at logge ind

• Luk internettet og find det nye Famly Check-ind ikon på startskærmen
  • Tryk på ikonet

Nu skal du logge ind med en adgangskode, som du finder på denne måde:

• Log in på Famly
  • Tryk på ‘Apps’ i menuen til venstre
  •  Vælg ‘Check ind/ud’ app'en
  • I bunden af siden finder du koden i en sort boks
  • Indtast koden i den sorte boks.
  • Du bliver logget ind og kan nu se en oversigt over institutionens stuer og personale.

Tillykke! Din check ind/ud skærm er nu aktiv.

Bemærk

Hvis du ikke vil have at alle stuer vises på sin check ind/ud iPad, kan du fravælge dem. For at fravælge en eller flere stuer gøres følgende:

• Tryk på Check-ind app-ikonet på iPad'ens hjemmeskærm
  • Vælg indstillinger (tandhjulet) i højre hjørne
  • Indtast adgangskoden, der vises i Famly. Gå til ‘Apps’ - tryk på Check ind/ud - scroll ned i bunden, hvor koden står i en sort boks
  • Herfra kan du fjerne markeringen fra den eller de stuer du gerne vil fravælge
  •  Tryk ‘Gem’ afslutningsvis