For at opsætte en iPad til check-ind app'en gøres følgende:

• På iPad'en åbner du Safari
  • Gå ind på adressen c.famly.co
  • App'en åbnes

Inden du logger ind

Tilføj siden til din iPads hjemmeskærm, så den vises som et ikon. Det gøres på følgende måde:

• Klik på ikonet øverst til højre, der udgøres af en lille firkant med en pil,
  • Vælg ‘Føj til hjemmeskærm
  • Et lille vindue åbnes, hvor du har mulighed for at ændre navnet, hvis du vil
  • Klik på ‘Tilføj

Aktivér app'en ved at logge ind

• Luk internettet og find det nye Famly Check-ind ikon på hjemmeskærmen
  • Tryk på ikonet

Nu kan du logge ind med en adgangskode. Du finder koden ved at gøre følgende:

• Log in på Famly
  • Tryk på ‘Apps’ i menuen til venstre
  •  Vælg ‘Check ind/ud’ app'en
  • I bunden af siden finder du koden i en sort boks
  • Indtast koden fra den sorte boks.
  • Du kan nu se en oversigt over institutionens stuer og personale.
  • Nu har du aktiveret din check-ind tablet.

Bemærk

Hvis du ikke vil have at alle stuer vises på sin check ind/ud iPad, kan du fravælge dem. For at fravælge en eller flere stuer gøres følgende:

• Tryk på Check-ind app-ikonet på iPad'ens hjemmeskærm
  • Vælg indstillinger (tandhjulet) i højre hjørne
  • Indtast adgangskoden, der vises i 'Apps' -> Check ind/ud. Scroll ned i bunden, hvor koden står i en sort boks
  • Herfra kan du fjerne markeringen fra den eller de stuer du gerne vil fravælge
  •  Tryk ‘Gem’ afslutningsvis