For at ændre et barns status, f.eks. registrere sovertider, skal du gøre følgende:

• Klik på barnets billede på stuen (du kan også klikke på flere billeder, hvis du ønsker at skifte status på flere børn på samme tid)
  • En sort menu kommer op i højre side af skærmen - vælg Status
  • Nu kan du se flere muligheder, bl.a. en måne, som symboliserer statusen 'at sove'
  • Tryk på den for at registrere at barnet er blevet lagt til at sove
  • Vælg for hvor lang tid siden barnet blev lagt til at sove
  • Sovetiden bliver dermed registreret
  • For at registrere tidspunktet for, hvornår barnet er vågnet, gøres præcis det samme som du har gjort før
    Klik på billedet af barnet - ‘Status’ - månen, hvorunder der står 'Er vågen' - vælg tidspunkt

• Info: Forældrene kan se barnets sovetider i deres egen kalender