Når børn bliver udmeldt fra Famly, så bliver de ikke slettet fuldstændigt. Som personale kan I gå tilbage og finde tidligere børn, dvs. børn, hvor udmeldelsesdatoen på stamkortet er overskredet.

Hvor kan jeg finde det?

For at finde tidligere børn skal man bruge app'en ‘Lister’ i app-sektionen i menuen til venstre.

Få en liste over tidligere børn

• Klik på ‘+ Opret liste’ inde i ‘Lister’ app'en.
  • I menuen i venstre side kan man filtrere børnene på mange forskellige parametre. Vi vil kun have vist tidligere børn, så under punktet ‘Barns Status’ klikker du på ‘Tidligere’ for at få udmeldte børn frem
  • Fravælg de aktive børn fra listen ved at fjerne den grønne markering ud for det ‘Aktiv
  • Nu har du oprettet en liste over alle de tidligere børn. Du kan nu trykke på børnenes navne for at se deres gamle stamkort.

Info: Få et udmeldt barn tilbage på stueoversigten ved at gå ind på barnets stamkort og ændre udmeldelsesdatoen til en dato ud i fremtiden.