For at oprette et nyt barn, gør følgende:

• Log dig ind i Famly
  • Vælg 'Indstillinger' i menuen til venstre
  • Vælg 'Børn'
  • I toppen vil du have mulighed for at udfylde felter med oplysninger på barnet. Udfyld felterne med de relevante oplysninger og tryk tilføj
  • Barnet er nu blevet tilføjet
  • Klik på barnets navn på listen, og udfyld detaljerne
  • Hvis du ønsker at give et forælder login med det samme, kan du vælge 'Kontakter' og herefter trykke 'Giv login'

Du har også mulighed for at tilføje et barn gennem stueoversigten.

• Tryk på stuen hvor barnet skal være
  • Tryk på cirklen ‘+ Tilføj børn’
  • Vælg ‘Opret nyt barn’
  • Udfyld felterne. Udover barnets fulde navn, køn og startdato skal du også tilføje én forælders navn og email. Sæt til sidst hak i feltet ‘Giv forældre-login’ for at forælderen kan gå ind i Famly og se information, billeder, begivenheder samt modtage beskeder.
  •  Afslut med at trykke ‘Opret
  • Fremover vil barnet være synligt på den valgte stue