Kalenderen bruges til at oprette begivenheder og til at få et overblik over tidligere og kommende begivenheder. Det er meget nemt at oprette nye begivenheder, følg blot nedenstående vejledning.

Klik på ‘Kalender’ i menuen til venstre for at komme til kalenderen. For at oprette en ny begivenhed, klikker du på ‘Ny Begivenhed’ i øverste venstre hjørne af skærmen. Nu har du to muligheder:

1. En engangs-begivenhed såsom en fest eller et møde, eller
  2. En ugeplan det vil sige flere begivenheder på en gang

Mulighed 1: En enkel begivenhed

- inklusiv tilmeldingsfrist funktion (SU)

Det er ligetil at oprette en begivenhed:

• Udfyld de anmodede felter
  • Opret begivenheden ved at klikke på den grønne ‘Opret’ knap
  • Begivenheden er ny synlig i kalenderen hos dem, du valgte som modtagere i ‘Hvem’ feltet. Du kan invitere alle, en enkel stue, kune personalet eller et enkelt barn. Det er dit valg.

Tilmeldingsfrist
Hvis du ville sætte en tilmeldingsfrist, skal du i feltet ‘Tilmelding’ vælge, hvem du kræver tilbagemelding fra, om det er børn, voksne eller begge parter. Herefter vil et nyt felt dukke op kaldet ‘Tilmeldingsfrist’, hvor du kan fastsætte, hvor mange dage før begivenheden, at modtagerne skal svare tilbage på invitationen. Modtagerne vil blive bedt om at svare på, om du deltager eller ej. Dem der ikke svarer vil automatisk modtage en notifikations-email fra Famly få dage før deadline.

Mulighed 2: En ugeplan

- Godt til at informere om daglige aktiviteter

Hvis du klikker på ‘Kalender’, vælger ‘Ny Begivenhed’ og trykker på Ny Ugeplan’, så vil du få vist skærmbilledet ovenfor.

• Start med at indtaste, hvem ugeplanen vedrører - eksempelvis alle børnene eller kun en stue
  • For at tilføje en ny begivenhed finder du den rette dato og klikker på
    + Tilføj begivenhed’ ud for datoen.
    OBS: Hvis begivenheden ikke finder sted i den nuværende uge, kan du hoppe frem i tiden ved at klikke på  ‘+ Tilføj uge’ indtil du når den rette uge.
  • En boks vil komme op, hvor du kan skrive få detaljer ind: En titel, start og slut tidspunkt og en beskrivelse.
  • Når du har tilføjet all begivender for ugen, kan du gå videre til den næste uge ved at klikke på  ‘+ Tilføj uge’ i bunden. Du har nu mulighed for at tilføje begivender til den uge.
  • Afslut ved at trykke på den grønne ‘Opret’ knap, som vil tilføje alle begivenhederne til de valgte modtageres personlige Famly kalender.