Det er muligt at filtrere information ved at bruge app'en kaldet ‘Lister’ til at oprette lister og gemme dem som en PDF eller en Excel fil.

Hvor kan jeg finde det?

Klik på ‘Apps’ i menuen til venstre og tryk på appen ‘Lister’:

Udform en liste

• Klik på ‘+ Opret liste’ som står ud for ‘Gemte Lister
  • Giv din liste en titel i det øverste venstre hjørne
  • Du kan nu vælge forskellige filtre til din liste, såsom at sortere på køn eller tilknyttede grupper.
  • Hvis du ønsker flere kolonner, kan du i øverste højre hjørne, hvilken information der skal indgå i din liste.