Som forælder kan du nemt melde dit barn fri uden at skulle ringe eller skrive til institutionen. For at melde dit barn fri gøres følgende:

• Log ind i Famly
  • Klik på dit barns profil i menuen til venstre
  • Over sektionen ‘Detaljer’ kan du se to knapper, hvor den ene hedder ‘Meld fri’
  • Klik på knappen
  • Et nyt vindue åbner. Udfyld de efterspurgte informationer (se billedet nedenfor)
  • Tilføj eventuelt en note til daginstitutionen om, hvorfor dit barn holder fri
  • Når du har udfyldt felterne, skal du afslutte ved at trykke på ‘Bekræft fri
  • Du har nu meldt dit barn fri i den angivne periode, så daginstitutionen ved nu besked. De er blevet informeret om, at barnet ikke vil møde op i daginstitutionen på de(n) angivne dag(e).