På nuværende tidspunkt er der ikke nogen nem måde at downloade billeder fra Famly på. Det skyldes en løbende debat om muligheden for, at andre børn kan være tilstede på billederne. Der er forskellige meninger om dette spørgsmål, og vi har besluttet at holde Famly som et lukket system for nu.

Forældre kan dog gemme billeder til et fotogalleri på deres barns profil ved at trykke på tagikonet i venstre hjørne, når der åbnes et billede i Nyheds feedet:

Vi anbefaler, at billederne forbliver i Famly. Du vil holde din adgang til Famly selv efter barnet forlader institutionen.
Efter barnet er gået ud, kan udmeldte børn findes på dit log ind. Her kan du se fotos.

Sådan downloader du et billede.

Selvom vi anbefaler, at billederne forbliver i Famly, så er det stadig muligt at hente billederne ned enkeltvis fra en computer.

• Naviger til billedet du ønsker at gemme
  • Højreklik på billedet
  • Vælg 'Gem billede som'
  • Vælg hvor du vil gemme dit billede, og tryk gem.