Det kan være nyttigt at oprette forældre eller andre kontaktpersoner til barnet, som kan få adgang til Famly. For at tilføje en kontaktperson gøres følgende:

• Klik ind på barnets stamkort
  • Tryk på fanen ‘Kontakter
  • Klik på knappen ‘Opret
  • Et vindue åbner, hvor du kan tilføje informationer såsom navn, relation til barnet og kontaktoplysninger.

Giv login

• I forbindelse med udfyldningen af oplysninger på kontaktpersonen, kan du i samme ombæring, som vist ovenfor, tildele personen et login.
  • Det gør du ved at trykke ud for den rolle, du gerne vil tildele
  • Hvis du vil tildele et login skal du tilføje e-mail på kontaktpersonen. Personen vil nemlig for invitationen om adgangen  vil det ikke være muligt at give dem adgang.
  • Afslut med at trykke på den grønne ‘Opret’ knap
  • Nu vil kontaktpersonen få en invitation til Famly

Tip: Vil du give et login til en af de eksisterende kontaktpersoner, tryk her for at få vejledning.