Fjernelse af en kontaktpersons login såvel som sletning af en kontaktperson foregår under barnets profil inde i Famly.

• Klik ind på barnets stamkort
  • Tryk på fanen ‘Kontakter
  • Klik på den kontaktperson blandt dem, der allerede er oprettet, som du gerne vil enten fjerne login fra eller slette fra oversigten over kontaktpersoner

Fjern login

• Ud for navnet på den kontaktperson du gerne vil fjerne loginet fra, skal du trykke på knappen til højre, hvor kontaktpersonens rolle står angivet med grønt. Kontaktpersonen kan enten have rollen som ‘Forælder’, ‘Familie’ eller ‘Henter’.
  • Et nyt vindue åbner og kan nederst trykke på muligheden ‘Fjern login
  • Afslut ved at trykke på knappen ‘Fjern login’ nederst

OBS: Du kan kun fjerne logins fra kontaktpersoner, der har fået tildelt et. Alle kontaktpersoner, hvor der i højre hjørne står Rolle:xxx har et login til Famly.

Slet kontaktperson

• Tryk ind på den kontaktperson du gerne vil slette
  • I bunden af hver kontaktpersons oplysninger kan du finde knappen ‘Slet’
  • Tryk på knappen
  • Tryk ‘OK’ for at bekræfte, at du vil fjerne kontaktpersonen
  • Nu vil personen været fjernet fra barnets kontakter

OBS: Du kan kun slette kontaktpersoner der ikke har et login og dermed en rolle tildelt. Hvis du vil slette en kontaktperson med et login skal du først fjerne loginet, som gennemgået ovenfor, og efterfølgende slette kontakten.