Det kan være brugbart for jer, at oprette grupper, som børn og personale kan indgå i. Grupperne kan være forskellige aktivitetsgrupper såsom en fodboldgruppe eller en bogklub. En gruppe kan indeholde børn på tværs af stuerne. Grupperingerne gør det nemt at få et overblik og sende information ud til grupperne. For at oprette en gruppe gøres følgende:

• Log dig ind og tryk på institutionens ‘Oversigt’ i menuen til venstre.
  • Du ser forskellige faner øverst. Klik på fanebladet ‘Grupper’ yderst til højre.
  • Rul ned i bunden af siden og klik på ‘+ Opret ny gruppe
  • En ny side åbner og her skal du skrive navnet på gruppen og afslutte med at trykke ‘Opret
  • Din gruppe vil nu være synlig i oversigten over grupper i ‘Grupper’ fanebladet.
  • Tryk på din nyoprettede gruppe
  • Herfra kan du tilføje børn eller personale til gruppen ved henholdsvis at trykke på ‘+ Vælg børn’ og/eller ‘+ Vælg personale’
  • Når du trykker på eksempelvis ‘+ Vælg børn’ vil du kunne trykke ind på de stuer du gerne vil tilføje børn fra og afslutningvis trykke på den grønne ‘Opdatér gruppe’ knap

OBS: Under barnets profil kan du, under ‘Detaljer’ se, hvilke grupper barnet er del af. Det er også under barnets profil, du kan fjerne barnet fra gruppen. Se artiklen ‘Fjern barn fra gruppe’.