Når du modtager et nyt opslag eller en besked, kan du vælge at modtage email- og push notifikationer, der forsikrer, at du ikke går glip af noget i Famly.

Du håndterer dine notifikationsindstillinger på følgende måde:

• Klik på dit navn i toppen af skærmens højre hjørne
  • Klik på ‘Dine indstillinger’ i dropdown menuen
  • Vælg fanen kaldet ‘Notifikationer og Sprog’
  • På denne side kan du vælge, hvornår du gerne vil modtage notifikationer fra Famly og hvordan - som email notifikation, push notifikation eller begge.
  • Husk at afslutte ved at trykke ‘Gem

OBS
Husk at tjekke at du har givet Famly tilladelse til at sende dig push beskeder i dine generelle indstillinger på din enhed.