Du har adgang til både en personlig nyhedsstrøm og institutionens nyhedsstrøm. Din personlige nyhedsstrøm indeholder de nyheder, der sendes til dig og den stue eller stuer du er tilknyttet. Institutionens nyhedsstrøm indeholder alle nyheder for hele institutionen dvs. på tværs af alle stuer.

Du vælger mellem din egen og institutionens nyhedsstrøm under ‘Nyheder’. Klik på området øverst på siden og vælg den nyhedsstrøm, du vil se:

På den måde kan du holde øje med, hvad der sker i begge nyhedsstrømme. Du har mulighed for at oprette opslag både henvendt dine egne stuer og hele institutionen. Du kan vælge modtageren/modtagerne i toppen af siden, hvor du udformer opslaget, ved at trykke på ‘Til:’ området.